05-10-2018_ News_

Content marketeers by day, imagineers by night

gr8 agency opende donderdagavond (4 okt) vol enthousiasme haar deuren voor publiek, tijdens Imagineers by Night. Zo’n 50 studenten en collega-creatieven namen bij ons een kijkje in de wonderlijke wereld van content marketing. Onder hen waren veel hogeschoolstudenten van Avans Breda. Voorzichtig stapten ze binnen in ons kantoor, om alvast te proeven aan de sfeer op de arbeidsmarkt.

Uiteraard hadden we voor deze groep een programma gemaakt. Firestarter Berry van Nes kickstartte met één van onze cases en vertelde de aanwezigen meer over gr8 agency. Daarna werd iedereen bijgepraat over data. Om de boel een beetje spannend te maken, hadden we ook nog een pubquiz over social media op het menu. Met heuse prijzen! ;-) 

Aan kennis bij de studenten overigens  geen gebrek: de social media quiz ging ze goed af. Doortastend waren de studenten ook, ze regelden zelfs een lunch met Berry, Amy en Wouter om nog meer vragen te stellen voor hun eigen “communicatiebureau”, die ze zijn gestart voor een schoolopdracht. Dit belooft veel goeds! We hopen de studenten en collega-creatieven geïnspireerd te hebben tijdens deze eerste editie van Imagineers by Night. Tot volgend jaar!