03-12-2018_ NEWS_

Gezocht: Junior Social Media Manager

Hey social media junk, we hebben je hulp nodig. We zoeken iemand die zúlke leuke, pakkende, slimme social posts kan bedenken dat de video views, link clicks en bereikcijfers ons om de oren vliegen. Dat ben jij, toch? 

Dat dachten we al. Jij bent natuurlijk hartstikke social mét een scherpe pen. Je denkt in insta stories, je kent je memes, je maakt woordgrappen bij de vleet, je bedenkt graag de topics van een contentkalender, je wordt blij van teamwork en je gaat uit je bol van lekker lopende Facebook advertenties. Vereiste is wel dat je het tof vindt om voor superleuke A-merken te werken. Het leven gaat niet over rozen 😉

Wat vragen we nou precies van je?

  1. Je hebt een HBO Bachelor diploma op vlak van communicatie, journalistiek of anderszins
  2. Je kunt scherpe en creatieve teksten schrijven
  3. Je wil graag meedenken over concepten voor activaties
  4. Je kunt social media posts promoten op LinkedIn & Facebook (als je hiervan de basics kent is dat helemaal prima!)
  5. Je houdt van social trends bijhouden & implementeren voor klanten
  6. Je kunt vanuit een strategisch plan een content kalender opstellen
  7. Je draait je hand niet om voor het schrijven van maandelijkse analyses

Wie is gr8?

gr8 agency is een contentmarketingbureau pur sang. We houden van alle soorten content, van social media tot online magazine. gr8 agency startte in 2008 als sportmarketingbureau maar inmiddels benutten we veel meer domeinen en partnerships waarmee we impactvol verhalen maken en vertellen. Bij gr8 agency zijn we altijd een tikkie eigenwijs en houden we niet van eenheidsworst. Niet qua content maar ook zeker niet als het aankomt op collega’s. Daarom is niemand hetzelfde en heeft iedereen zijn eigen specialisme bij ons bureau. Alleen samen zijn we een gr8 team! Jouw hulp op het vlak van social media hebben we daarom keihard nodig! 

Kun en wil jij ons versterken? Dan horen we graag hoe gr8 jij bent! Stuur je CV en motivatie naar hr@gr8.eu t.a.v. Iris van Nes.