20-05-2019_ NEWS_

gr8 agency zoekt stagiair(e)

Hi! Wij zijn gr8 agency, een contentmarketingbureau pur sang. We houden van alle soorten content, van social media tot online magazines. Bij gr8 agency zijn we altijd een tikkie eigenwijs en houden we niet van eenheidsworst. Niet qua content maar ook zeker niet als het aankomt op collega’s. Daarom is niemand hetzelfde en heeft iedereen zijn eigen specialisme bij ons bureau. Alleen samen zijn we een gr8 team!

Ben jij een social media junk, zoek je een toffe stage en word je enthousiast van gr8? Wij vinden het leuk om iemand te begeleiden die het in zich heeft en blij wordt van het bedenken van zúlke leuke pakkende, slimme social posts dat de video views, link clicks en bereikcijfers ons om de oren vliegen. Dat ben jij, toch?

Dat dachten we al. Jij bent natuurlijk hartstikke social mét een scherpe pen. Je denkt in insta stories, je maakt woordgrappen bij de vleet, je bedenkt graag de topics van een contentkalender, je wordt blij van teamwork en je gaat uit je bol van lekker lopende Facebook advertenties. Vereiste is wel dat je het tof vindt om heel hard voor gr8 en onze klanten te werken. Het leven gaat niet over rozen 😉

Wij worden blij van een stagiair die nóg beter wil worden in:

- Het schrijven van scherpe en creatieve teksten
- Meedenken over concepten voor activaties
- Het bijhouden van social trends
- Vanuit een strategisch plan een content kalender opstellen

Kun en wil jij ons team versterken als stagiair? Dan horen we graag hoe gr8 jij bent! Stuur je CV en motivatie naar hr@gr8.eu t.a.v. Iris van Nes.