03-04-2019_ NEWS_

Nieuwsgierige copywriter - 24 uur/week

Hallo daar! Ben jij een ster in tekstschrijven en zoek je de ideale baan voor 24 uur per week? Dan hebben wij great nieuws voor je. gr8 agency is namelijk op zoek naar een copywriter met brede interesse en ervaring. Van food tot retail tot B2B. Ben jij een tekstschrijver die graag verhalen uitdenkt die blijven hangen en zorgen voor engagement? Lees dan vooral even verder!

No way dat je je bij ons gaat vervelen, want je schrijft voor een grote verscheidenheid aan klanten, doelgroepen en kanalen. De ene keer haken we je aan voor een strategische tekst waarmee je tot de kern van een business wil doordringen en de andere keer help je mee met de invulling van een social media kalender. Omdat we ons vooral richten op digitale media weet je wat het is om teksten te schrijven die aansluiten op doelgroep insights en super scoren op het gebied van conversie en SEO. Van brand story tot e-mail nieuwsbrief, jij hebt alles snel op een rijtje en schrijft met zo’n scherpe pen dat we er bang van worden. Eén ding is zeker: van onzin hou je niet. Authenticiteit staat daarom, net als bij de rest van het gr8 team, bovenaan je prioriteitenlijstje.

En nu we het toch over het gr8 team hebben: teamwork makes the dream work. Je haat wellicht zulke live-love-livera oneliners, maar weet wel dat er geen I in team zit 🤪Kortom: je ziet het zitten om nauw samen te werken met de content strategen en social media manager om tot het beste resultaat te komen.

Wat we verder van je vragen:

  
- Je bent HBO- of WO geschoold en hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring.
- Je bent een teamspeler.
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent bereid om het beste uit jezelf te halen.
- Je kunt je snel verplaatsen in de business van onze klanten én wat er bij hun publiek speelt.
- Je schudt de woordspelingen, poëtische metaforen en strak geformuleerde teksten zo uit je mouw.
- Je schrijft niet alleen als de wiedeweerga, je bent ook kampioen in het halen van deadlines en houdt je  
  eigen planning scherp in de gaten.
- Je bent ook gezellig en drinkt graag een biertje mee op vrijdag.

Over ons

We zijn een team dat barst van de drive en energie. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise, maar alleen samen komen we tot topresultaat. Elke dag willen we met onze content weer meer mensen bereiken en meer resultaat voor onze klanten boeken. We zijn recht door zee, harde werkers en zien onze relatie met onze klanten echt als partnerships. Samen maken we gr8 stories voor great brands.

Denk jij nu ‘dit is zeg maar echt mijn ding’? Dan gaan wij alvast aan de slag met de koffie. Het enige dat jij nog moet doen is een mailtje sturen naar Iris op hr@gr8.eu en dan spreken we elkaar snel!