02-07-2017_ News_

Transformatie naar het sportiefse hotel van Nederland

Hotel Carlton De Brug in Mierlo wordt het sportiefste hotel van Nederland. Niet alleen de faciliteiten (fitness, zwemmen, tennissen, voetballen, bowlen, fietsen etc) scoren de hoogste cijfers, ook met de inrichting is het hotel hard op weg om uniek in zijn soort te zijn. Eerder dit jaar stond het hotel volop in de belangstelling van de media toen Diego Maradona er met zijn team neerstreek voor een trainingskamp.

Met de transformatie van het ‘klassieke’ hotel naar het sportiefste hotel van Nederland verandert er ook veel aan het profiel van de toekomstige gasten en de manier waarop het hotel met deze mensen gaat communiceren. Carlton De Brug zoekt gasten die zich willen onderdompelen in een sportieve break. Van business meetings tot een sportief weekendje uit. Het hotel moet een plekje in het hart van nieuwe potentiële bezoekers gaan winnen. Fans maken. En dat is precies waar we met gr8 agency aan werken.

Allereerst schreven we de brand story. Wie ben je, wat maakt je bijzonder en aantrekkelijk, wat is je verhaal? Vervolgens brachten we de verschillende doelgroepen in beeld. Wie zijn de mensen die exact passen in het sportiefste hotel van Nederland. Waarom zouden ze hier overnachten? Met verschillende persona’s brachten we in kaart wie we met welke reden en argumenten willen ontvangen. Uiteraard maakten we daarbij de aansluiting met de brand story.

Tot slot gaan we met verschillende concepten en verhaallijnen bekendheid en vooral belangstelling creëren. We ontwikkelen verhalen, campagnes en partnerships die zijn toegespitst op de interesses en wensen van de verschillende doelgroepen. Zeker weten dat iedereen met een sportief hart in 2018 van dit revolutionaire hotel heeft gehoord!

gr8 helpt bedrijven die in transformatie zitten. Die nieuwe wegen zoeken en nieuwe fans aan zich willen binden. Van brand story tot content campagnes. Van partnerships tot activatie.