19-12-2017_ News_

Als je gr8 stories wilt schrijven moet je een heel goed verhaal hebben

gr8 agency is gespecialiseerd in content marketing. Met een compact team maken we campagnes die doelgroepen in het hart raken. We zoeken een junior content writer die gr8 stories gaat maken. Content die mensen interesseert, inspireert, aanzet tot actie en verbindt met een merk. Of het een merkverhaal, een creatieve campagne of een communicatieplan is, je pakt het aan en schrijft het. Van brand story tot filmscript tot social media content.

Je verdiept je in de wereld van onze klanten en weet wat er nodig is om een merk tot leven te brengen. Met pakkende, scherp geschreven teksten weet je mensen te raken met je verhaal. Natuurlijk weet je wat er in je vakgebied gebeurt op het gebied van content marketing, storytelling. Deze ontwikkelingen vertaal je naar out-of-the-box en lekker geschreven content die aansluit bij de behoefte van onze klanten. Je weet precies op welke manier en via welk kanaal je de juiste doelgroep enthousiast maakt.

Je bent:

- minimaal HBO geschoold en hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring

- gedreven en leergierig en pakt alles aan om je te ontwikkelen

- uitstekend in de beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in spelling en grammatica

- een goede en makkelijke schrijver die verschillende stijlen hanteert en de juiste snaar kan raken

- thuis in content marketing/storytelling

- iemand met een nieuwsgierige en onderzoekende geest

- een harde werker en teamplayer die ook wel in is voor een geintje

Overtuig jij ons door middel van het geschreven woord dat jij onze nieuwe collega gaat worden? Wij zien je gr8 story en je CV graag tegemoet via hr@gr8.eu