Services

Hoe we met content marketing successen voor onze klanten boeken wordt niet alleen bepaald door wát we doen. Minstens net zo belangrijk is hoe we het doen. En dat is bij gr8 agency heel simpel. We doen het niet goed, we doen het great en we doen het samen. Die drive zit in alle collega’s. Van strategie tot content tot project management. We zijn pas tevreden als we verhalen hebben gemaakt die resultaat opleveren. En dat vraagt een grondige aanpak. Van de eerste stap tot de laatste. Van doortastende interviews tot online experimenten tot creatieve concepten. Altijd met het enige doel voor ogen: gr8 stories met meetbaar succes.

Het content
marketing plan

Content Marketing begint met een goed plan. In 8 stappen bepalen we samen de uitgangspunten voor verhalen die aansluiten bij wat je doelgroepen graag zien. Het maken van het plan heeft een behoorlijk strategische aanpak. We zoomen in op wat jouw organisatie bijzonder maakt, waar de aansluiting met doelgroepen ligt, wat de behoeften en beloftes zijn. Maar vervolgens maakt het de overgang naar tactiek. Want de volgende vraag bij ons is altijd ‘hoe dan’? Gezegd is makkelijker dan gedaan. Hoe laat je nu echt zien dat je daadwerkelijk doet wat je belooft.

Distributie, monitoring,
optimalisatie

Nadat de content is ontwikkeld en gepubliceerd op de betreffende kanalen zijn we nog lang niet klaar. Om maximale resultaten te boeken, meten we de effecten van de inzet. En sturen we bij waar we kansen voor optimalisatie zien. Zo boeken we elke dag gr8 results voor onze klanten. Dat is campagne voeren. Bovendien houden we constant vinger aan de pols op het gebied van communicatie over je merk. We monitoren media om te zien wat er over je merk geschreven en gezegd wordt. En of je moet bijsturen of ingrijpen.

Content
creatie

Op basis van het Content Marketing plan creëren we verhalen. Niet zo maar verhalen, maar gr8 stories. Verhalen waarmee we doelgroepen beter aan je merk verbinden, die je merk inspirerend en aantrekkelijk maken. We vinden nieuwe fans, verhogen de betrokkenheid en conversie en creëren meer business. Dat vergt veel creativiteit. Maar ook techniek. Met experiment marketing testen we welke verhalen het beste resultaat opleveren. Harde cijfers als resultaat en bewijs. Afhankelijk van de doelstellingen kiezen we voor de contentvorm en het middel die het beste resultaat opleveren. Of dat nu een social post is, een online film, blog, directmail, whitepaper, infographic of persbericht.

Je verhaal delen via
partnerships en pr

Vanuit onze heritage als sportmarketingbureau, hebben we nog steeds een voorliefde voor partnerships. Aansprekende partners die inspirerende merkverhalen delen en daarmee een groot publiek bereiken. Pure engagement. Los van een Content Marketing plan zetten we nog steeds graag succesvolle partnerships op. Daarnaast blijft ook Public relations een belangrijk en waardevol instrument om je verhaal op een geloofwaardige manier te delen. We hebben een groot netwerk onder redacties en journalisten. Met een goed verhaal weten we hen te interesseren en de boodschap van onze klanten onder de aandacht te brengen van een groot publiek.