Evi Gerrekens

  • Stagiaire

Nu AI zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, is het als contentmarketingbureau maar al te belangrijk om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen. En erin mee te gaan! Stagiaire Evi kwam dus als geroepen: aan haar de taak om de wereld van AI te verkennen. Haar 'insights' beloven een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van gr8.

Evi studeert Business Innovation aan Avans Hogeschool den Bosch en loopt het komende halfjaar stage bij gr8. Deze stage bestaat uit: meewerken voor gr8 én een innovatieve opdracht. Ze duikt vol enthousiasme in de wereld van AI en onderzoekt wat de toekomst met zich meebrengt. Wat zijn de mogelijkheden? Waar moeten we als bureau op letten? Er valt nog veel te ontdekken, en het is aan haar om de nodige inzichten te verzamelen. Het is relatief nieuw, vrij onbekend én: de toekomst - dat maakt het voor haar zo interessant. Daarnaast kijkt ze ernaar uit om alle ins en outs van contentmarketing te leren.


"Werken in een jong, compact team sprak me meteen aan – zo bouw je snel een band met elkaar opBuiten kantooruren is Evi vooral te vinden in goed gezelschap. Met vriendinnen of haar zusjes en broertje, lekker op het terras of uit eten – bij voorkeur sushi! Waar ze verder blij van wordt? Creatief bezig zijn, reizen én festivals! Zo maakte Evi afgelopen zomer samen met een vriendin een roadtrip naar Sziget, the best of both worlds. Op de bucketlist staat: een reis naar New York, LA en Thailand. Nog genoeg te ontdekken, dus!

Leuk feitje: Evi is al vast onderdeel van het bootcampclubje op de campus!