Wij zijn gr8 agency. Met onze roots in merkstrategie, pr, social media, sport marketing, advertising en online marketing hebben we een cocktail aan communicatie ervaring in huis. Een combinatie waarmee we content marketing tot ons geloof hebben gemaakt. De afgelopen jaren hebben wij namelijk geleerd dat content marketing de meest effectieve manier is om merken succesvol te maken. Met gr8 stories, oftewel merkverhalen die mensen fan maken van jouw merk, boeken we meetbaar resultaat.

Om deze redenen wil jij waarschijnlijk ook met content marketing starten:

1 Je wilt een relatie met je doelgroep

Je wilt trouwe, loyale klanten. Mensen die fan zijn van je merk. Of zelfs ambassadeur. Met advertising kun je je merk bekend maken, geliefd worden is een ander verhaal. Dat doe je met content marketing. Lees verder hoe je met content marketing lange-termijn relaties bouwt

2 Je wilt vanuit een doordachte strategie werken

Content marketing is geen losstaand idee of eenmalige campagne. Het is een strategische aanpak die vertrekt vanuit je bedrijfsdoelstellingen en het dna van je merk. Door een goed strategisch plan te maken werk je op gestructureerde manier aan het behalen van je doelstellingen. Lees verder over de strategische benadering van content marketing

3 Je wilt zoveel mogelijk rendement uit je budget 

‘50% van het marketing budget is weggegooid, maar welk deel?’. Je kent ‘m vast maar met content marketing is deze stelling toch echt verleden tijd. We onderzoeken heel gericht hoe we je budget maximaal laten renderen. Lees verder over het maximaliseren van rendement

Het verschil tussen content en gr8 content

Hoe maken wij content die greater is dan wat er al is? Dat heeft alles met onze aanpak en ervaring te maken. Content marketing is in onze ogen geen trucje of sausje. Het is een doordachte methode die we voor ieder merk specifiek invullen. Elk merk en elke doelgroep verdienen een eigen verhaal. Alleen zo leg je de basis voor een lange termijn relatie met je doelgroepen.

- We dagen je uit om keuzes te maken. Om jouw merkverhaal scherp en simpel te maken. Wij geloven in krachtig, helder, onderscheidend en relevant. En dat begint met een frisse blik van buiten en een gedegen strategische aanpak.
We kijken naar je hele middelen mix. Want content marketing raakt al je middelen en kanalen. Van pr tot social media tot website.
- We gaan altijd op zoek naar inspirerende verhalen. Soms sluiten we daarvoor partnerships, soms zoeken we ambassadeurs en soms vragen we gebruikers om content te delen.
Wij geloven in echtheid. In merken die van betekenis zijn, die waarde toevoegen. Een rol spelen in het leven van mensen is de hoogste status die een organisatie of merk kan bereiken. Daar ligt onze lat.
Met onze experiment marketing aanpak zoeken we samen naar de doelgroepen en boodschappen die het meeste rendement opleveren. Zo wordt onze samenwerking een hecht partnership.

Great history, gr8 future

gr8 startte in 2008 als sportmarketing bureau. Sport is nog steeds een geweldige manier om content te maken die mensen raakt en inspireert. Maar er zijn veel meer domeinen en partnerships waarmee we impactvolle verhalen kunnen maken. De combinatie van data, technologie en media biedt volop mogelijkheden om succesvolle verhalen te creëren. Onze sportgeschiedenis helpt ons daarbij en geeft ons een voorsprong als agency voor content marketing. Als geen ander weten we dat je afgerekend wordt op het resultaat, dat content alleen succesvol is als het scoort. It is not how good you are, but how gr8 you want to be.