About_

Impact. Daar gaan we voor bij gr8 agency. Wij zorgen ervoor dat je merkimpact maakt. Dat je mensen raakt. We gaan verder dan je merk bekend of zelfs beroemd maken. gr8 agency maakt je geliefd.

Wij zijn gr8 agency. Met onze roots in merkstrategie, pr, social media, sport marketing, advertising en online marketing hebben we een cocktail aan communicatie ervaring in huis. Een combinatie waarmee we content marketing tot ons geloof hebben gemaakt. De afgelopen jaren hebben wij namelijk geleerd dat content marketing de meest effectieve manier is om merken succesvol te maken. Met gr8 stories, oftewel merkverhalen die mensen fan maken van jouw merk, boeken we meetbaar resultaat.

How great do you want to be?

Hoe maak jij het verschil in deze snel veranderende wereld? Wat zijn de verhalen waarmee jij je merk en doelgroepen verbindt? Content gaat verder dan zomaar een verhaal. Het is het creatieve resultaat van een strategische aanpak waarin we samen opzoek gaan naar het DNA van je merk, onderscheid en personalisatie. gr8 agency zet content marketing in om de juiste verhalen voor de juiste doelgroep te ontwikkelen. Relevant, geloofwaardig en impactvol.

gr8 stories, great results

Wij noemen dat gr8 stories. Merkverhalen die mensen graag zien of horen. Content die mensen interesseert, inspireert, aanzet tot actie en verbindt met je merk. Daarvoor zetten we alles in wat relevant is en wat de doelgroep raakt. Soms is dat een inspirerend partnership of sponsoring, soms komt het uit merk, de emotie of de mentaliteit.

A great team creating gr8 stories

Berry van Nes

Firestarter

Berry is firestarter en owner van gr8. Hij pakt uitdagingen met beide handen aan en creëert kansen waar mogelijk. Met zijn enthousiaste en positieve instelling, haalt hij het beste in iedereen naar boven. Gas geven is voor hem niet genoeg. Plankgas wel. 

Amy van der Plas

Content Strateeg

Amy is onze bevlogen creatieveling. Met haar ervaring op vlak van social media schrijft ze met plezier passende strategieën, ingewikkelde content-planningen en scherpe copy. Daarnaast houdt ze alle KPI's goed in de gaten met data-analyse. Even kort sparren? Kom maar op. 

Wouter Buningh

Project & Account Manager

Wouter is het centrale aanspreekpunt van gr8 voor klanten en producenten en leidt de projecten en digitale producties van concept tot shoot tot publicatie. Loopt warm voor échte verhalen, het liefst met een rauw randje. Alles is mogelijk, zolang het maar klopt. Kunnen we niet kennen we niet. Nieya van Nie

Creative & Photo

Nieya is een talentvolle beeldenschieter, designer én positiviteitsguru, met oog voor detail. Haar kracht ligt in onuitputtelijke creativiteit waar gr8 graag gebruik van maakt. Succes gegarandeerd.

Koen Cuelenaere

Content Designer

Koen is de visueel virtuoos van gr8. Hij ontwerpt alles, van visitekaartje tot huisstijl, van digital tot print.  Deze energieke designer vertaalt concepten naar toffe designs.

Eefje Tates

Content Strateeg

Eefje is de nieuwste aanwinst van het team. Met haar ervaring in strategie, PR en met influencer marketing is Eefje een waardevolle toevoeging aan het arsenaal van gr8 agency. 

Support team

Een team is niet compleet zonder gr8 support. HR Manager Iris en Financial Controller Renske ondersteunen ons team waar ze kunnen. Renske controleert zorgvuldig de cijfers tot op de laatste komma. Iris coacht, ondersteunt en zoekt de juiste mensen die gr8 aanvullen. Deze twee onmisbare krachten helpen gr8 verder vooruit.

Iris van Nes

HR

Renske Venema

FINANCIAL CONTROLLER

Great history, gr8 future

gr8 startte in 2008 als sportmarketing bureau. Sport is nog steeds een geweldige manier om content te maken die mensen raakt en inspireert. Maar er zijn veel meer domeinen en partnerships waarmee we impactvolle verhalen kunnen maken. De combinatie van data, technologie en media biedt volop mogelijkheden om succesvolle verhalen te creëren. Onze sportgeschiedenis helpt ons daarbij en geeft ons een voorsprong als agency voor content marketing. Als geen ander weten we dat je afgerekend wordt op het resultaat, dat content alleen succesvol is als het scoort. It is not how good you are, but how gr8 you want to be.