Wearegr8_

Great brands tell gr8 stories

Met advertising kun je bekend worden. Maar geliefd worden, dat is een heel ander verhaal. Daarvoor zul je iets anders moeten doen dan vertellen hoe goed je jezelf vindt.

Met onze roots in merkstrategie, pr, social media, sport marketing, advertising en online marketing hebben wij geleerd dat Content Marketing de beste manier is om fans voor je merk te vinden. Wij ontwikkelen merkverhalen die jouw doelgroepen interesseren en inspireren. Verhalen die ondanks de enorme overload aan communicatie de aandacht van je publiek krijgen. Om dit te realiseren werken we vanuit een strategische basis, maken we resultaten meetbaar, zetten we regelmatig partnerships op en werken we op een breed communicatie gebied. Van social media tot pr tot online marketing en sponsorships. Wij zijn gr8 agency en gaan graag aan de slag om ook jouw merk great te maken.

Meer over onze aanpak en Content Marketing lees je hier.

Team gr8

Berry van Nes

Firestarter

Berry is firestarter en owner van gr8. Met zijn ervaring in merkstrategie en sportmarketing pakt hij communicatie-uitdagingen met beide handen aan en creëert kansen waar mogelijk. En met zijn enthousiaste en positieve instelling, haalt hij het beste in iedereen naar boven. Gas geven is voor hem niet genoeg. Plankgas wel. 

Amy van der Plas

Content Strateeg

Amy is een bevlogen content strateeg met stevige bagage in social media. Als geen ander weet zij waar je je doelgroepen vindt en hoe je ze kunt raken met relevante content. Amy ontwikkelt content strategieën én campagnes. Daarnaast is ze gek op data. Op concrete resultaten, harde cijfers. Want uiteindelijk is dat waar het om draait.

Wouter Buningh

Project & Account Manager

Wouter leidt onze projecten en producties van concept tot shoot tot publicatie in goede banen. Samenwerken anno nu vraagt om een goede regisseur. En die rol pakt Wouter voor onze klanten en producenten dan ook graag op. Hij loopt warm voor échte verhalen, het liefst met een rauw randje.

Nieya van Nie

Creative & Photo

Nieya is een talentvolle beeldenschieter, designer én positiviteitsguru, met oog voor detail. Haar kracht ligt in haar onuitputtelijke creativiteit en een pragmatische hands-on aanpak. Met Nieya krijg je topbeelden. Van fotografie tot grafisch design.

Koen Cuelenaere

Content Designer

Koen is content designer bij gr8. Van social media posts tot digitale magazines, hij maakt er juweeltjes van. Omdat Koen nauw is aangesloten bij de content strategen is ook hij altijd bezig met het maken van beelden die zoveel mogelijk bereik en engagement realiseren.

Eefje Tates

Content Strateeg

Eefje is een door-de-wol-geverfde content strateeg met meer dan 10 jaar ervaring aan klantzijde in communicatiestrategie, PR en influencer marketing. Een merk tot leven brengen begint bij een goed en oprecht verhaal, zorgvuldig vertaald naar alle beschikbare media en kanalen. Dat is precies waar Eefje voor staat.

Angelique Fijneman

Junior Social Media Manager

Meet Angelique! Deze Bredase Social Media Manager is een puur natuur communicatie-dier. Ze teamt met de content strategen om de content strategie tot leven te brengen, beheert content planningen, schrijft social copy en verzorgt e-mailmarketing campagnes. Kortom, een echte aanpakker.


Support team

Een team is niet compleet zonder gr8 support. HR Manager Iris en Financial Controller Renske ondersteunen ons team waar ze kunnen. Renske controleert zorgvuldig de cijfers tot op de laatste komma. Iris coacht, ondersteunt en zoekt de juiste mensen die gr8 aanvullen. Deze twee onmisbare krachten helpen gr8 verder vooruit.

Iris van Nes

HR

Renske Venema

FINANCIAL CONTROLLER

Great history, gr8 future

gr8 startte in 2008 als sportmarketing bureau. Sport is nog steeds een geweldige manier om content te maken die mensen raakt en inspireert. Maar er zijn veel meer domeinen en partnerships waarmee we impactvolle verhalen kunnen maken. De combinatie van data, technologie en media biedt volop mogelijkheden om succesvolle verhalen te creëren. Onze sportgeschiedenis helpt ons daarbij en geeft ons een voorsprong als agency voor content marketing. Als geen ander weten we dat je afgerekend wordt op het resultaat, dat content alleen succesvol is als het scoort. It is not how good you are, but how gr8 you want to be.