23-09-2019_ Work_

Another gr8 story: Pushing Dreams

Wij van gr8 agency zijn liefhebbers van sport. Dat is inmiddels wel bekend. We houden van de mentaliteit, de wedstrijdspanning, de prestaties, het publiek, de strijd, het teamwork. Al deze aspecten komen samen in sport en vormen een aanstekelijke cocktail aan emoties. Heerlijk om hier aansprekende merkverhalen en content mee te maken die publiek verbindt aan merken. Eén van onze opdrachtgevers, Sanidirect, is sponsor van Team Parkhotel Valkenburg. Een dames pro tour wielerploeg.


Ondanks het jeugdige karakter (de missie is om veelbelovende talenten te laten ontwikkelen) is de ploeg uitzonderlijk succesvol. Op het allerhoogste niveau worden dit seizoen verrassend goede uitslagen gereden. Beter dan iedereen had verwacht. Hoe dat komt? Is het de individuele kwaliteit van de meiden? Het management, de cultuur, teamspirit of gewoon geluk? Pushing Dreams is de missie waarmee wordt aangestuurd op het najagen van je dromen. Want als je écht wilt en er alles voor opzij zet, dan is de kans dat het je lukt een stuk groter.

De volgende generatie kampioenen

Heel het seizoen stond de datum 29 juni 2019 in de agenda omcirkeld. Het NK op de weg in Ede. Succes behalen tijdens die wedstrijd zou wielerliefhebbend Nederland duidelijk maken dat we hier te maken hebben met een ploeg die toekomst heeft. Is dit de volgende generatie kampioenen? Hier meedoen om de prijzen zou een bekroning zijn op dit waanzinnig mooie seizoen. De kans om naam te maken. Werd dit NK een droom die te mooi was om waar te zijn?

Wij volgden de ploeg tijdens het NK. Eén tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten (mocht je het nieuws niet gevolgd hebben). Het werd een gigantisch succes. In 10 minuten film geven we je een inkijkje in de wereld van de ploeg vlak voor en tijdens de wedstrijd.

We zijn trots en dankbaar dat we deze mini documentaire mochten maken. Zo dicht op de huid van de ploeg mochten komen. Dank aan Esra, Raymond en alle rensters, aan Hans van Uden die het idee lanceerde, GiG die de film maakte, de sponsors (Parkhotel Valkenburg, Sanidirect, Abus, Factor, Black Inc) die het financieel mogelijk maakten, de KNWU en organisatie die ons super van dienst waren. Pushing Dreams. Dat moeten we eigenlijk allemaal doen...

Pushing Dreams - productie door GIG Creative Film
Pushing Dreams - productie door GIG Creative Film
View more cases