28-08-2018_ Work_

John West, vis op z'n best

Bij gr8 zijn we van mening dat je great stories niet solo vertelt. Dat doe je samen! Dat zorgt voor een vergroot bereik, meer geloofwaardigheid en vooral prachtige content. Voor John West gingen we daarom op zoek naar niet één maar zelfs twee partners!

Het eten van vis past perfect in een gezonde en actieve levensstijl. Het is lekker, veelzijdig, makkelijk te bereiden en het bevat veel vitamines en goede vetten. Wist je ook al dat vis in blik net zoveel goede voedingswaarden als verse vis bevat en dat John West meer dan 50 visproducten in de schappen heeft staan waarmee je kunt variëren? Om dit extra in de kijker te zetten gingen we voor John West twee partnerships aan. Op vlak van food én op vlak van sport. 

Samenwerking met Erik & Brenda - de lekkere recepten en praktische voedingstips

Sporten doe je niet alleen in de sportschool, maar ook in de keuken. Erik is topsport-chef bij Papendal en Brenda is gerenommeerd diëtiste. Samen schreven zij 'Goud op je Bord', een boek vol heerlijke recepten die perfect bij het dieet van sporters passen. Daarnaast zijn ze allebei fan van John West vis. En dan niet enkel vanwege de voedingswaardes, maar ook om de smaak. Samen met hen gingen we op zoek naar de perfecte balans tussen sport en lekker eten. En geloof ons: die is er zeker! Van koolhydraatarm tot vitaminerijk, alles komt de komende maanden aan bod op de social media kanalen van John West. 

Samenwerking met Strong Viking Family - van event tot social media

Om op vlak van sport ook de link te leggen met goede voeding gingen we het gesprek aan met Strong Viking Family. Strong Viking organiseert natuurlijk de bekendste obstacle run van Nederland. Deelnemers van deze obstacle runs zijn divers: van jong tot oud, van zeer getrainde- tot “op karakter” deelnemers. Perfect in het straatje van John West. Daarom kom je John West vóór de start op sociale media, tijdens het event met een echte branded hindernis en achteraf bij de catering zeker tegen! 

Introductie Erik & Brenda
Introductie Erik & Brenda

Meer weten over deze case?
Klik op de onderstaande button en ontvang meer informatie over dit project en onze werkwijze. Of bel ons.
Meer info Bel mij

Meer info

Bel mij

Bericht is succesvol verzonden. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.


Bericht kon niet verstuurd worden. Probeer het later opnieuw.


View more cases