Berry van Nes

  • Firestarter van gr8

Een goede content strateeg beschikt over voldoende kennis, kunde én vlieguren. Die heb je nodig om de klant op de juiste manier te adviseren over een contentstrategie. Belangrijk is dat het verhaal van je merk klopt en helder is. Is dat niet het geval? Dan is de basis – de strategie – niet goed. Die strategie is áltijd een puzzel die je legt. De stukjes (denk aan je merk DNA, doelgroepen, propositie) moeten op elkaar passen. Dan pas ontstaat er een logisch geheel. Of beter gezegd: een goed verhaal.


“Bij mij moet je aankloppen als je nieuwe energie in je merk wilt stoppen” 


Merken bouw je met een lange termijn perspectief. Het is geen one-day-fly, maar een long-term commitment. Als content strateeg bij gr8 help ik klanten bij het maken van goed onderbouwde, doorgronde keuzes. Als een goede strategie eenmaal staat, kan een merk daar jaren op acteren. Door mijn jarenlange ervaring doorzie ik al gauw de materie en kan ik snel een richting bepalen voor merken. En vervolgens is het de creatieve content die moet verrassen.

Ik krijg écht energie van mensen die vooruit willen. Zowel binnen ons gr8 team als klanten en partners waar we mee samenwerken. Bij mij moet je dan ook aankloppen als je nieuwe energie in je merk wil stoppen. Energie is de drijvende kracht achter succesvolle projecten en slimme strategieën. En dat begint bij de juiste chemie tussen mensen. Als je vanuit een positieve en ondernemende mindset samenwerkt, ben je bereid om buiten de gebaande paden te treden en te vernieuwen.