Create

Wij helpen je met het maken van merkverhalen die jouw doelgroep raken.

Concept en contentcreatie

 Wanneer je een goede strategie hebt uitgestippeld, kan je aan de slag met het creëren van content. Ons gr8 ‘create-team’ is verantwoordelijk voor de productie van content. Creatieve ideeën door conceptmakers, inhoudelijke artikelen door onze merkjournalisten, pakkende designs door onze designers en externe producties (bijvoorbeeld film en fotografie) gecoördineerd door onze project managers. Het team bestaat uit verschillende specialisten die elkaar naadloos aanvullen. Zo zorgen we dat alles wat we maken exact in lijn is met de strategische kaders en bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen. Simpel gesteld: we maken content die het juiste verhaal vertelt. 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten content die we ontwikkelen.

Ik probeer altijd weer tot een verrassende invalshoek te komen.

Valerie den Ridder - Copywriter

Social content

Op social media heb je slechts een split second om de aandacht van je publiek te grijpen. De juiste combinatie van beeld en tekst is daarbij ontzettend belangrijk. Zonder aandacht krijg je tenslotte nooit de kans om je verhaal te vertellen. Aan de andere kant is het van belang dat je het juiste verhaal vertelt. Creatie is dan ook een essentiële vaardigheid om succesvol te zijn op social media. Het vluchtige van het medium enerzijds en de kans om te verdiepen anderzijds maken het een boeiend en dynamisch kanaal. Onze social media specialisten maken content die aanslaat bij jouw publiek. Wij zijn ‘always on’.

Campagnes

Met content ben je, als het goed is, het hele jaar actief. Je publiek stopt tenslotte ook niet met media consumeren. Dus, 365 dagen per jaar de kans om jouw merkverhaal tussen de oren van je doelgroep te krijgen. Nu ga je niet altijd hetzelfde verhaal op dezelfde manier vertellen. Dan verlies je gegarandeerd de interesse en aandacht. Dus zijn campagnes nodig om accenten te leggen, producten te lanceren, een groot bereik te realiseren of in te spelen op seizoensinvloeden. Campagnes met eigen doelstellingen en KPI’s. Pakkend en doeltreffend verpakt in verrassende, creatieve concepten en uitgerold in diverse media.

Magazines

Hoe lastig het ook is om de aandacht van jouw doelgroep te verdienen én vast te houden: slow media consumption blijft relevant. En wordt zelfs een steeds waardevollere manier om jouw doelgroep te bereiken en te boeien, omdat het een welkom moment van rust en verdieping biedt. Magazines (zowel online als fysiek) geven jou de kans om de beleving rond jouw merk te versterken. En te bouwen aan thought leadership, merkvoorkeur en betrokkenheid bij je doelgroep. Maar ook hier geldt: relevantie is alles! Zonder scherpe strategie en naadloos op je publiek afgestemde content, is investeren in een magazine simpelweg weggegooid geld. Gelukkig weten we hier bij gr8 wel raad mee. Met onze journalistieke benadering en ervaring in het creëren van content die ráákt, zorgen wij ervoor dat jouw content naadloos aansluit bij de doelgroep. We nemen de volledige productie voor je uit handen. En maken, monitoren én optimaliseren effectieve campagnes, voor de juiste traffic. Zo zorgen we ervoor dat jouw branded magazine allesbehalve onopgemerkt blijft. 

Breng jouw merk tot leven met een scherp én overtuigend merkverhaal.

Websites

Een website is méér dan alleen een online uithangbord. Het moet een digitale thuisbasis zijn voor de verhalen van jouw organisatie. Technisch 100% in orde en inhoudelijk in staat om jouw publiek te verleiden tot het aangaan van een relatie met jouw merk.  

Met de nieuwe cookie wetgeving in zicht wordt het steeds belangrijker om eigen data te verzamelen. Hierbij speelt webcontent een cruciale rol. Van blog tot video en van nieuwsupdate tot brandstory: élke vorm van content biedt jou de mogelijkheid om data te verzamelen, bij te leren over de doelgroep en zo de relatie met je publiek te versterken. Essentieel dus, dat deze content aansluit bij de customer journey van de doelgroep: kom maar door met die clicks en views! 

gr8 helpt je bij het bepalen van een slimme webstrategie, het ontwikkelen van het UX design en de wireframes én het maken van de content, zowel qua copy als beeld. Ook verzorgen we de technische realisatie, in samenwerking met onze ervaren partners. De websites die we opleveren zijn dus niet alleen inhoudelijk en technisch 100% in orde, maar voldoen óók aan de eisen van de nieuwe cookie wetgeving en andere relevante wet- en regelgeving. 

Blogs en nieuwsbrieven

Elke organisatie heeft een eigen unieke expertise, visie, of oplossing. Blogs en nieuwsbrieven zijn een mooie manier om jouw doelgroep hier deelgenoot van te maken. En stappen te zetten in het boeien én binden van je publiek. Onze copywriters weten hoe je dat goed aanpakt. We hanteren een journalistieke aanpak bij het maken van deze content. En kijken niet sec naar wat de opdrachtgever wil ‘zenden’, maar óók naar waar de ontvanger behoefte aan heeft. Waar is hij/zij bij geholpen? Is dat bijvoorbeeld ‘lekker inspiratie opdoen’, ‘iets nieuws leren’, of ‘vermaakt worden’?  

Het grootste voordeel van het schrijven van blogs en nieuwsbrieven: je hebt veel meer 'ruimte' om jouw verhaal te vertellen. En jouw specifieke expertise, visie en toegevoegde waarde toe te lichten, in de toon en vorm die bij jou past. Onze ‘merkjournalisten’ weten zich nieuwe materie, hoe complex ook, razendsnel eigen te maken. En schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen. De content die we maken is van hoog niveau en draagt bij aan het ‘thought leadership’ van onze opdrachtgevers.

Think
Create
Publish