think

Merk- en contentstrategie

Hoe vergroot je het succes van je communicatie? Dat begint bij het bepalen van de goede uitgangspunten. Of het nu gaat over je merk, je doelgroep of je content, je hebt nu eenmaal de goede strategische kaders nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Om, zoals wij dat noemen, gr8 stories voor jouw merk te kunnen maken. Onze content strategen helpen je met het maken van deze kaders. Dat doen we op een pragmatische manier. Geen vuistdikke theoretische rapporten die in de kast belanden. Maar concrete sessies en aanbevelingen die je meteen kunt toepassen. Daarbij zetten we vaak workshops in om maximaal bij jullie praktijk aan te kunnen sluiten en breder draagvlak binnen je organisatie te borgen.

Hieronder vind je meer informatie over de manier waarop we de verschillende strategische keuzes voor en met je kunnen maken.

Merkstrategie
Contentstrategie
Brand stories
Publieksgroepen
Contentthema's en pijlers

Blogs

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je in de vorm van blogs!

Kunnen we helpen?

De manier waarop wij werken is het resultaat van jarenlange ervaring en optimalisatie. En omdat we onze kennis graag delen, hebben we ons 10-stappenplan in een whitepaper beschreven. Wil je ontdekken of contentmarketing en de gr8 aanpak daarin ook voor jou the way to go is, download dan gratis en vrijblijvend deze whitepaper.

Download de whitepaper