Hiervoor kun je bij ons terecht

Contentmarketing is een multidisciplinair vakgebied. Dat vraagt om een team met goed op elkaar ingespeelde specialisten. gr8 heeft die expertise in huis. Daarmee zijn we breed inzetbaar, binnen onder meer de hieronder genoemde disciplines:

think

Merk- & Contentstrategie

Hoe vergroot je het succes van je communicatie? Dat begint bij het bepalen van  goede uitgangspunten. Of het nu gaat over je merk, je doelgroep of je content. Onze content strategen helpen je met het maken van deze kaders. Dat doen we op een pragmatische manier. Geen vuistdikke theoretische rapporten die in de kast belanden. Maar concrete sessies en aanbevelingen die je meteen kunt toepassen. Daarbij zetten we vaak workshops in om maximaal bij jullie praktijk aan te kunnen sluiten en breder draagvlak binnen de organisatie te borgen.

Merkstrategie

Contentstrategie

Brand stories

Publieksgroepen

Contentthema's en pijlers

create

Concept & contentcreatie

Ons ‘Create-team’ is verantwoordelijk voor de productie van content. Creatieve ideeën door conceptmakers, inhoudelijke artikelen door onze merkjournalisten, pakkende designs door onze designers en externe producties (bijvoorbeeld film en fotografie) gecoördineerd door onze content managers. Het team bestaat uit verschillende specialisten die elkaar naadloos aanvullen. Zo borgen we dat alles wat we maken exact in lijn is met de strategische kaders en bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen. Simpel gesteld : we maken content die het juiste verhaal vertelt.

Social content

Campagnes

Magazines

Websites

Blogs en nieuwsbrieven

publish

Publicatie & management

Je hebt de strategie scherp staan en strakke content ontwikkeld. En dan. Het moet naar de buitenwereld. Publiceren dus. Een ontzettend belangrijke fase. Want als je content niet op de juiste manier op het juiste moment bij de juiste personen terecht komt, is het nog steeds waardeloos. Publishing vraagt kennis. Welke kanalen je moet inzetten om de juiste mensen te bereiken. Hoe je door middel van segmentatie of targeting exact het goede kunt vertellen. Hoe je slim een zo groot mogelijk bereik kunt realiseren. Publishing vraagt ook discipline. Continue alert zijn op wat er speelt, middelen naadloos op elkaar laten aansluiten. Kortom, publishing is een vak apart. Ons ‘Publish-team’ is dedicated om maximale resultaten te boeken.

Contentplanning

Social media management

E-mail marketing

Influencer marketing & partnerships

Community management

Kunnen we helpen?

De manier waarop wij werken is het resultaat van jarenlange ervaring en optimalisatie. En omdat we onze kennis graag delen, hebben we ons 10-stappenplan in een whitepaper beschreven. Wil je ontdekken of contentmarketing en de gr8 aanpak daarin ook voor jou the way to go is, download dan gratis en vrijblijvend deze whitepaper.

Download de whitepaper