Onze contentmarketing disciplines

Contentmarketing is een multidisciplinair vakgebied. Dat vraagt om een team met goed op elkaar ingespeelde specialisten. gr8 heeft die expertise in huis. Daarmee zijn we breed inzetbaar, binnen onder meer de hieronder genoemde disciplines:

think

Merk- & Contentstrategie

Het succes van je communicatie valt of staat met een sterke strategie als basis. Het begint met het definiëren van de juiste uitgangspunten. Of het nu gaat over je merk, je doelgroep of je content, strategische kaders zijn essentieel om weloverwogen keuzes te maken. Alleen zo kun je, zoals wij dat noemen, gr8 stories voor je merk maken.  

Onze content strategen helpen je met het maken van deze kaders. Wij doen dit op een pragmatische manier. Bij ons geen dikke, theoretische rapporten die in de kast belanden, maar concrete sessies en aanbevelingen die je meteen kunt toepassen. Door middel van interviews en workshops sluiten we maximaal aan bij jullie praktijk en zorgen we voor een breed draagvlak binnen jouw organisatie. Zo leggen we samen de basis voor succesvolle communicatie en bouwen we aan een sterk merk. 

Hieronder vind je meer informatie over de manier waarop we de verschillende strategische keuzes voor én vooral ook met je kunnen maken. 

Merkstrategie

Contentstrategie

Brand stories

Publieksgroepen

Contentthema's en pijlers

create

Concept & contentcreatie

 Wanneer je een goede strategie hebt uitgestippeld, kan je aan de slag met het creëren van content. Ons gr8 ‘create-team’ is verantwoordelijk voor de productie van content. Creatieve ideeën door conceptmakers, inhoudelijke artikelen door onze merkjournalisten, pakkende designs door onze designers en externe producties (bijvoorbeeld film en fotografie) gecoördineerd door onze project managers. Het team bestaat uit verschillende specialisten die elkaar naadloos aanvullen. Zo zorgen we dat alles wat we maken exact in lijn is met de strategische kaders en bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen. Simpel gesteld: we maken content die het juiste verhaal vertelt. 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten content die we ontwikkelen.

Social content

Campagnes

Magazines

Websites

Blogs en nieuwsbrieven

publish

Publicatie & management

Je hebt de strategie scherp staan en strakke content ontwikkeld. Dan is het tijd om het met de buitenwereld te delen. Publiceren dus. Een ontzettend belangrijke fase. Want als je content niet op het juiste moment, op de juiste manier en bij de juiste personen terechtkomt, verliest het zijn waarde. Het publiceren van content vraagt niet alleen om kennis, maar ook om discipline. Het vereist inzicht in welke kanalen de juiste doelgroep bereiken en hoe je slim een zo groot mogelijk bereik kunt realiseren. Continue alert zijn op wat er speelt, middelen naadloos op elkaar laten aansluiten. Kortom, publishing is een vak apart. Ons gr8 ‘publish-team’ is dedicated om maximale resultaten te boeken. 

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende publishing tools die wij gebruiken. 

Contentplanning

Social media management

E-mail marketing

Influencer marketing & partnerships

Community management

Kunnen we helpen?

De manier waarop wij werken is het resultaat van jarenlange ervaring en optimalisatie. En omdat we onze kennis graag delen, hebben we ons 10-stappenplan in een whitepaper beschreven. Wil je ontdekken of contentmarketing en de gr8 aanpak daarin ook voor jou the way to go is, download dan gratis en vrijblijvend deze whitepaper.

Download de whitepaper