Iris

  • HR Manager

Als HR manager bij gr8 werk ik op het snijvlak van mens, arbeid en organisatie. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan presteren en we met elkaar, als een sterk team, de organisatiedoelstellingen kunnen behalen. Hier leggen we écht de nadruk op groei en ontwikkeling, waarbij medewerkers zich bewust worden van hun talenten en hoe ze deze verder kunnen ontwikkelen. Hoewel we een compact team zijn, hechten we enorm veel waarde aan het 'People'-aspect. Het zijn immers de mensen die gr8 great maken. Hun tevredenheid en performance staan dus centraal.


‘‘Hier leggen we écht de nadruk op groei en ontwikkeling’’


Het samenstellen van een sterk team vereist zorgvuldige observatie, het stellen van de juiste vragen en open communicatie. Zelf het goede voorbeeld geven en transparant, eerlijk en integer blijven is daarin belangrijk. Tijdens sollicitatiegesprekken kijken we bij gr8 verder dan het CV en willen wet weten wat er écht achter iemand schuilt, wat hen drijft en of ze passen bij onze kernwaarden: professioneel, betrokken en gedreven: slimme denkers die verder kijken/vragen en betrokkenheid tonen. We kijken naar de talenten en competenties die ze meebrengen, en niet enkel naar hun achtergrond. Uiteraard zijn daarbij affiniteit met het vakgebied en een ondernemende drive belangrijk.

De gezondheid van het bureau vormt ook de basis voor het welzijn van de medewerkers. Tijdens kwartaalgesprekken onderzoek ik de tevredenheid en hoe verschillende aspecten van het werk ervaren worden. We zoomen in op ontwikkeling, groei, doelen en werkgeluk. Als HR manager ben ik gefocust op de menselijke factor. Hoewel ik geen direct contact heb met klanten, ken ik de context en ben ik de verbindende factor die zaken in gang zet en faciliteert. Het allerleukste is om mensen te zien groeien en ontwikkelen, om te zien dat ze gelukkig zijn, kennis delen en daardoor slimmer en beter worden. Samenwerking en continue leren dragen bij aan ons succes.