Marieke

  • Operations Manager

Als Operations Manager bij gr8 ligt mijn focus niet zozeer op het primaire proces, maar alles wat daaromheen zit. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat het bureau optimaal functioneert. Dit omvat het beheer van processen, het managen van mensen, het zorgen voor financiële stabiliteit en het verbinden van al deze aspecten met onze projecten. Ik ben als een spin in het web die al deze verschillende elementen met elkaar verbindt.

Terwijl iedereen zich bezighoudt met de waan van de dag en zich inspant om projecten zo goed mogelijk uit te voeren voor onze klanten, ben je als Operations Manager de ‘kritische stem’ die toeziet op de gezamenlijke inspanningen van het team. Door me bezig te houden met zaken waar anderen niet aan denken, bewaar ik het overzicht voor iedereen.


‘‘Ik draag bij aan business beslissingen op feitelijke basis’’Het gaat niet alleen om wat we doen, maar ook om hoe we het doen. Bij gr8 is geen project hetzelfde. Dat betekent niet dat we het wiel steeds opnieuw moeten uitvinden, maar wél een andere variatie op het wiel moeten bedenken. Door projecten op de juiste manier te begroten en ervoor te zorgen dat we op een optimale manier samenwerken om binnen dat budget te blijven, blijf je als bureau financieel gezond. 

Ik word enthousiast van cijfers en het maken van analyses. Ik houd verschillende KPI's in de gaten en combineer ze om de algehele bedrijfsprestaties te bepalen. Ondernemers vertrouwen vaak op hun onderbuikgevoel. Ik geef concrete invulling aan dat intuïtieve gevoel en draag zo bij aan business beslissingen op feitelijke basis.