Marijn Hulshof

  • Creative Producer

Als Creative Producer is het niet alleen belangrijk om projecten succesvol te managen. De relatie met de klant, of beter gezegd partner, is daarin minstens zo belangrijk. Een goede samenwerking is tenslotte de basis van een langdurig partnership, waarbij wederzijds vertrouwen essentieel is. Dat vertrouwen moet groeien en ‘gebouwd’ worden. En daar zet ik me als Creative Producer bij gr8 dag in dag uit voor in.


“Een goede samenwerking is de basis van een langdurig partnership”


Als hét aanspreekpunt voor onze klanten ben ik de spil in het web die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat verwachtingen worden gemanaged en vertrouwen wordt opgebouwd. Laten zien dat de klant écht op je kan rekenen, dat is waar het allemaal om draait. Hoe we dat bij gr8 doen? Door snel met de klant te schakelen én ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden. We zijn er voor onze klanten, en zijn altijd bereid om naar oplossingen te zoeken.

Bij gr8 geloven we dat een goede relatie met onze klanten begint met een persoonlijke en laagdrempelige benadering. Juist de kleine contactmomenten, maken daarbij het verschil. Hoe beter je elkaar kent, hoe gemakkelijker het wordt om open en eerlijk te communiceren. Door transparant te zijn en ruimte te bieden voor feedback en dialoog, kunnen we de behoeften van onze klanten beter begrijpen en tegemoetkomen aan hun belangen. Ik stel me graag open, eerlijk en betrokken op. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de klant écht weten te ontzorgen.