Renske

  • Finance Manager

Have no fear, miss finance is here! Renske mag dan misschien maar 1x per twee weken vanuit Spijkenisse naar Breda afreizen, ze is een onmisbare schakel in ons team. Niet alleen vanuit haar functie als finance manager maar ook als persoon. Zodra Renske de voet over de drempel zet is het één en al gezelligheid. Als finance manager zorgt Renske er ook nog eens voor dat we zo min mogelijk hoeven nadenken over bonnetjes, facturen, verzekeringen en andere boekhoudkundige zaken. Renske regelt in haar uppie dat het hele bureau financieel op rolletjes loopt. En dat doet ze met Rotterdamse flair!

De eindverantwoordelijkheid voor de boekhouding ligt bij finance manager Renske. Zij werkt met name “achter de schermen” mee aan alle projecten, waarbij zij ervoor zorgt dat alle administratieve processen goed verlopen. Hiervoor schakelt ze vaak met operations management en de accountant. Van belastingen tot facturatie, de finance manager zorgt dat alles soepel verloopt.


‘‘Het is een feestje om op kantoor te zijn’’Wat Renske zo great vindt aan gr8? ‘‘Het is een great team! Het tomeloze enthousiasme spat ervan af. De keren dat ik op kantoor ben is het altijd een feestje, er hangt een enorme positieve vibe.’’

Leuk feitje: De functie boekhouder heeft nogal een stoffig imago. Renske ziet zichzelf totaal niet als de standaard geitenwollen-sokken-boekhouder. En dat kunnen we zéker beamen.