Robin Janssens

  • Content Strateeg

Als contentstrateeg bij gr8 ontwikkel je strategieën voor de diverse vraagstukken van klanten, áltijd met het publiek in gedachten. Dat omvat nieuwe ideeën genereren, daar handen en voeten aan geven en de klant hier vervolgens in meenemen. Creativiteit, het concreet maken van ideeën en sterke communicatievaardigheden zijn essentiële eigenschappen in dit proces. En daarbij niet alleen kijken wat er aan de oppervlakte zichtbaar is, maar vooral ook naar wat eronder ligt, die diepere betekenis.

Het is mijn doel om klanten langdurige partners te laten worden, zodat we samen nieuwe, toffe ideeën kunnen creëren en nieuwe kansen kunnen benutten. Bij gr8 willen we echt meedenken en bijdragen aan de besluitvorming, waardoor we meer een sparringpartner zijn dan enkel een uitvoerende kracht. Dit betekent dat je - indien nodig - kritisch moet kunnen zijn en bereid bent tegengas te geven.


Als strategische sparringpartner is het belangrijk dat je tegengas kunt geven


Mijn ervaring is sterk gericht op het genereren van conversie, maar ook op het creëren van pakkende verhalen. Door nieuwe kennis aan het team toe te voegen, versterken we onze capaciteiten en bieden we nog meer waarde aan onze klanten. Met name het creatieve en storytelling aspect, maar zeker ook de theorieën erachter en de resultaten die ze leveren, dat me enorm enthousiast maakt. Ik waardeer de afwisseling en diversiteit die deze rol met zich meebrengt. Hier kan ik van alles proeven, niet alleen grote B2B- of B2C-projecten, maar een mix van alles bij elkaar.