Tess Mallens

  • Projectmanager

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van projecten. Maar hoe maken we bij gr8 met projectmanagement het verschil voor onze klanten? Bij gr8 heb ik ontdekt waar de meerwaarde zit: hier stuur je als projectmanager niet alleen op de planning en het proces, maar ben je ook inhoudelijk sterk betrokken. Een projectmanager bij gr8 speelt dus ook inhoudelijk een belangrijke rol. Met altijd het doel en resultaat op je vizier.


“Hier ben je als projectmanager ook inhoudelijk sterk betrokken.”


Door van begin tot eind betrokken te zijn bij projecten, groei je mee in het proces en ken je alle ins en outs. Daardoor kun je de wensen en eisen van de klant beter waarborgen. En belangrijker nog: je kan bijspringen waar nodig. Mijn inhoudelijke kennis van het communicatie-vak én het project zorgt ervoor dat ik complexe vragen kan beantwoorden en snel kan schakelen. Daarbij neem ik ook echt werk uit handen en weet ik de klant ook op inhoudelijk en creatief gebied te adviseren. Zo ben ik bijvoorbeeld bij videoproducties zelf in charge voor het script en de hele uitrol daarvan.

Omdat je als projectmanager het vaste aanspreekpunt bent voor klanten, hoeven ze maar met één partij te schakelen. Dat maakt het contact lekker persoonlijk - en ik geloof dat dát de sleutel is tot een fijne samenwerking. En dat dit de kwaliteit van het project ten goede komt, omdat je snel, makkelijk en laagdrempelig met elkaar kunt communiceren. Bij gr8 stellen we onszelf altijd de vraag: “hoe kan ik waarde toevoegen?”. In mijn geval dus door er écht voor de klant te zijn. Door scherp op details te blijven, maar tegelijkertijd ook het overzicht en de strategie van het project te bewaken.