Valerie

  • Copywriter

Als copywriter bij gr8 ben je verantwoordelijk voor de geschreven content van klanten. Mijn journalistieke nieuwsgierigheid en brede interesse komen hierbij maar al te goed van pas. Je vastbijten in elk type onderwerp en iedere keer weer tot een verrassende invalshoek komen, dat is waar het hier om draait. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de juiste snaar raken met scherpe copy.

Met een diversiteit aan klanten, schrijf je over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat betekent soms ook een duik in het onbekende nemen en daar een eigen draai aan geven. Goed inlezen en verdiepen, maar vooral ook: de materie écht eigen maken. Juist door in nieuwe, nog relatief onbekende onderwerpen te duiken, blijf je jezelf uitdagen. Die uitdaging zoek ik dan ook altijd graag op. 



"Ik probeer altijd weer tot een verrassende invalshoek te komen"



Sterke copy begint bij het doorgronden van het merk én het publiek. Wie is het merk en waar staat het voor? Maar ook: wie is de doelgroep en wat drijft hen? Welke verlangens en behoeften hebben ze écht? Alleen door deze vragen te beantwoorden, kan ik de lezer verrassen met copy die hen aanspreekt. Of het nu gaat om een korte social post die binnen enkele seconden moet prikkelen, of een inhoudelijke blog die de lezer echt even meeneemt. Bij gr8 weten we precies hoe we onze woorden kunnen inzetten om mensen te inspireren, motiveren en betrekken bij ons verhaal.