BLOS toont karakter met een goed verhaal

Een brand story geeft richting aan de positionering en maakt je herkenbaar voor je publiek. Goud waard voor ieder merk! Zeker als dat merk nog gebouwd moet worden, in rap tempo groeit én passend personeel aan wil trekken, zoals BLOS Kinderopvang. gr8 verzorgde een merksessie en schreef op basis van de output het merkverhaal voor de organisatie.

Think | de strategie

Tijdens een eendaagse workshop zoomden we in op het merkkarakter, de behoeften en belangen van de doelgroepen én de belangrijkste omgevingsfactoren en -sentimenten waar BLOS mee te maken heeft. Samen terug naar de basis: waar staat BLOS voor? Wat voegt de organisatie toe? En wat betekent het om een ‘Blosser’ te zijn? Met de uitkomsten kregen we de merkidentiteit van BLOS scherp én konden we deze meteen verankeren bij een aantal medewerkers. Om zo de basis te leggen voor de verdere communicatie.

Create | de content

De output van de sessie is vertaald naar een brand story, waarin het archetype van BLOS, de Explorer, op een creatieve manier werd verwerkt. ‘BLOS, elke dag een avontuur’ werd de contentparaplu, voor communicatie naar (nieuwe) ouders én de employer branding. KAAPS maakte de visuele vertaling van het merkverhaal, waar een spot-on brand movie uit voortkwam.

Publish | het resultaat

BLOS weet zich onderscheidend en herkenbaar maar óók publieksgerichter te positioneren, vanuit de merkessentie die we samen hebben vastgesteld. De brand story en movie werden ingezet op de eigen (social) kanalen en met succes gebruikt voor employer branding campagnes.

BLOS kinderopvang - Brandmovie