Hoe 'het meest sportieve hotel van Nederland' online vorm kreeg voor HUP

Carlton de Brug werd HUP hotel, een flinke verschuiving van traditioneel en comfortabel naar het meest sportieve hotel van Nederland. gr8 agency ondersteunde in het aanmeten van de nieuwe identiteit door middel van ATL campagnes, PR en social content.

Think | de strategie

Elke doelgroep van HUP, en dat zijn er nogal wat, heeft een andere connectie met het hotel. Zo willen sommige gezinnen vooral een leuke tijd met de kids, andere gezinnen willen meer genieten van de omgeving en de inwoners van Mierlo komen juist bij HUP om te sporten, bowlen of grillen. Alle doelgroepen zijn dus niet met 1 boodschap te vangen. Dat typeerde de contentstrategie voor HUP dan ook: elke doelgroep kreeg zijn eigen verhaallijn, kanalen, timings en budget.Create | de content

De contentstrategie was uiteraard leidend voor 'the usual suspects' van contentmarketing zoals social media, e-mailmarketing en website content. Maar ook in de ATL-communicatie (TVC & radiocampagne) werden de bedachte verhaallijnen doorgevoerd.
Publish | het resultaat

Het resultaat? Nationale aandacht, een meer dan geslaagd persevenement met Louis van Gaal, een storm aan social media reacties en een volgeboekt hotel tijdens de zomer. Het stopte voor ons echter niet bij de lancering van HUP. Ook nu ondersteunen we het marketingteam volop bij het behalen van de branding & salesdoelstellingen door middel van content, copy en advies.
Brand movie - HUP Hotel 

Beelden uit de omni-channel campagne