Jos Poell claimt thought leadership met online magazine 'Toast'

Voor Jos Poell gingen we aan de slag met het online magazine 'Toast' - een ownable content-hub, boordevol content geschreven vanuit consumenteninzicht en met social media als traffic-driver.

Think | de strategie

Jos Poell is dé autoriteit op vlak van smaakvolle en kwalitatieve deegwaren, maar dit was nog onvoldoende bekend bij de doelgroep. In de contentstrategie hebben we daarom het merk-DNA van Jos Poell in kaart gebracht én het digitale gedrag en de contentbehoeftes van de doelgroep onder de loep genomen. Grootste uitdaging? Het though leadership 'Smaak' voor Jos Poell claimen door middel van online content.

Create | de content

Om het domein 'Smaak' op geloofwaardige wijze te claimen, werkten we samen met chefkok Wilco aan een online magazine met recepten, smaakadviezen en stap-voor-stap video content. Uiteraard kon een goede social media campagne om traffic te genereren naar het online magazine niet ontbreken.


Publish | het resultaat

Het online magazine, aangedreven door social content, bleek een schot in de roos: de doelgroep las per sessie gemiddeld 4 bladzijden en spendeerde gemiddeld 32 seconden op het online platform. Met een kostprijs van €0,08 per artikelweergave konden we met een bescheiden budget veel impact genereren.

Lente gerechten met chef Wilco van den Baar