Great agency for contentmarketing

De wereld om ons heen wordt steeds vluchtiger, de prikkels hardnekkiger. Hoe slaag je er dan tóch in om mensen aan jouw merk te binden? Als je het ons vraagt is contentmarketing het antwoord. Want door content te maken die jouw doelgroep écht interesseert, win je hun sympathie en voorkeur. En converteer je uiteindelijk naar meer aandacht, interactie en sales. 

Dat is wat wij bedoelen met gr8 stories! Hiervoor moet je wél weten wat jouw doelgroep van jou wil zien en horen, maar ook hoe jij hierin onderscheidend kunt zijn. Als strategisch contentmarketingbureau helpen we je daarbij.

Samen met ons team van contentmarketing professionals in Breda helpen wij je verhalen te vertellen met resultaat.

het resultaat van meer  interesse in je merk

  1. Hogere merkbekendheid
  2. Betere merkbeleving en merkreputatie
  3. Thought leadership
  4. Hogere conversies en meer leads
  5. Grotere loyaliteit

Think, create, publish!

Onze aanpak kent 3 fases. In welke fase we voor jou aan de slag gaan hangt af van jouw vraagstuk en de inzichten die je al hebt. Klik op het kader van de fase waar jij een uitdaging of behoefte hebt en ontdek hoe we jou daarmee kunnen helpen. Ben je benieuwd welk werk dit in de praktijk oplevert, klik dan hier.

Think

Merk- en contentstrategie

Create

Concept en contentcreatie

Publish

Content en social media management

Ook meer interesse in jouw merk?

De manier waarop wij werken is het resultaat van jarenlange ervaring en optimalisatie. En omdat we onze kennis graag delen, hebben we ons 10-stappenplan in een whitepaper beschreven. Wil je ontdekken of contentmarketing en de gr8 aanpak daarin ook voor jou the way to go is, download dan gratis en vrijblijvend deze whitepaper.

Download de whitepaper

Meer over contentmarketing

We delen onze kennis en ervaring in het contentmarketing-vak ook graag door middel van blogs die we met regelmaat publiceren. Hieronder vind je er een aantal.