E-mail
marketing

Onderschat de kracht van jouw nieuwsbrief niet! Want nu algoritmes en het vluchtige karakter van social media het steeds moeilijker maken om je volgers ook écht te bereiken, geeft e-mailmarketing je de kans 1 op 1 contact te leggen met jouw publieksgroepen. Het is dus een bijzonder effectief en krachtig marketingmiddel, mits je het goed benut. 

gr8 helpt je hierbij. We kunnen de creatie en publicatie van jouw nieuwsbrieven volledig voor je uit handen nemen. Met content die relevant en doeltreffend is en aansluit bij de interesses en behoeften van jouw doelgroep. 

Indien nodig hakken we jouw database op in groepen. Hoe gedetailleerder die segmentatie, hoe preciezer je kunt mikken en hoe relevanter en dus beter jouw nieuwsbrief wordt. Natuurlijk werken we ook hier data driven en sturen we op de KPI’s die we samen bepaald hebben, zodat jij maximale impact maakt met jouw e-mailmarketing.  

Meer hierover

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je. En schrijven dan ook regelmatig over (geslaagde voorbeelden van) e-mailmarketing, nieuwsbrieven, effectieve e-mailcampagnes en nog veel meer.