Public
relations (PR)

PR is de onmisbare schakel tussen je merk en de media. gr8 heeft ervaren PR-specialisten in huis, die de ‘mores’ binnen de public relations goed kennen. We weten de weg in het B2B en B2C medialandschap en hebben de juiste contacten: jouw perslobby is bij ons in professionele handen. 

We werken altijd volgens een vooraf bepaalde en op jouw doelstellingen afgestemde public relations strategie. Hierbij stellen we een lijst met zorgvuldig geselecteerde key media op, waarbinnen het merk, product of dienst écht iets toe te voegen heeft. 

Onze aanpak is creatief, onderscheidend en altijd relevant: we stemmen de inhoud, vorm en kanalen zorgvuldig af op de doelgroep(en). Zodat het merk opvalt en de media-aandacht en zichtbaarheid krijgt die het verdient. 

Je kunt bij gr8 terecht voor merkintroducties en PR-campagnes, maar óók voor een continue perslobby. Hierbij nemen we al jouw PR-activiteiten voor je uit handen: we onderhouden de perscontacten, signaleren PR-kansen en waarborgen een continue zichtbaarheid en herkenbaarheid in de media, zodat de boodschap beklijft bij jouw publiek.

Meer hierover

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je. En schrijven dan ook regelmatig over (geslaagde voorbeelden van) PR, public relations en nog veel meer.