Partnerships


Partners, merkambassadeurs, boegbeelden en influencers kunnen je helpen bij het authentiek en geloofwaardig vertellen van jouw merkverhalen. We zetten dan ook regelmatig partnerships, influencer marketing en sponsorships in. 

Wil je jouw thought leadership benadrukken? Dan is een boegbeeld een slimme zet: hij of zij wordt (mede) het gezicht van jouw merk, met de expertise om jouw brand stories te versterken. Een merkambassadeur is iemand die jouw merk zelf ook koopt, er enthousiast over is en dit wil delen met zijn of haar ‘peers’. 

Ga je voor een partner? Dan ga je een wederzijdse samenwerking aan: jouw partner (een persoon, organisatie of merk) heeft hier dus óók baat bij. De samenwerking moet 100% kloppen en geloofwaardig zijn, van beide kanten. 

gr8 helpt je met het vinden van de juiste vertelpartner en de creatieve invulling van jullie samenwerking. Zodat jij er altijd het maximale uithaalt: brand awareness, engagement en goodwill. En op de langere termijn: meer business.

Meer hierover

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je. En schrijven dan ook regelmatig over (geslaagde voorbeelden van) partnerships, boegbeelden, influencers en nog veel meer.