Magazines


Naast de wat vluchtigere, snappy content, zijn branded online en/of offline magazines een mooie, blijvende manier om merkverhalen over de bühne te brengen. Vaak zijn consumenten na een eerste vluchtige kennismaking met een merk op zoek naar een stukje diepgan: waarom voor merk A kiezen en niet voor merk B? Met extra informatie en/ of gevoel bij het merk wordt die keuze makkelijker. 

Een magazine biedt de ruimte om meer van je merk of producten te laten zien of lezen, op een inhoudelijke manier. Bovendien weet je met een magazine de aandacht van je publiek langer vast te houden: waardevolle tijd en aandacht voor jouw merk.

We zetten deze contentvorm dan ook regelmatig in voor onze klanten. Personeelmagazines, vakinhoudelijke B2B tijdschriften en inspirerende trendmagazines voor consumenten.

Afhankelijk van de vraag kunnen we de coördinatie en productie van een magazine volledig uit handen nemen. We kiezen daarbij altijd voor een strategische aanpak, waarbij we de behoeften en interesses van het beoogde publiek als uitgangspunt nemen. Welke vorm, tone of voice en lay-out spreekt hen het meeste aan? Ligt een print magazine dan meer voor de hand of past een interactief online magazine beter? 

We denken mee over de inhoud en maken de verhalen, foto’s, video's (online only of course) en visuals. Natuurlijk zorgen we voor een gelikte vormgeving, die matcht met jouw merk en huisstijl. "

Meer hierover

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je. En schrijven dan ook regelmatig over (geslaagde voorbeelden van) online en offline magazines, personeelsmagazines, B2B tijdschriften en nog veel meer.