Social media management

Social media zijn haast niet meer weg te denken uit de contentstrategie. De eerste doelgroep die geen gebruik maakt van een social platform moeten we namelijk nog zien te vinden. Jong, oud, digital savvy of helemaal niet: voor elk publiek bestaat een geschikte social media strategie. 

Die strategische aanpak is trouwens enorm belangrijk. Want ondanks het nog altijd groeiende aantal gebruikers, maken de algoritmes het je steeds moeilijker om jouw publiek ook écht te bereiken via de social channels. 

Daarom werken we bij gr8 altijd met een doelgericht plan inclusief KPI's die aansluiten op de marketingdoelstellingen en/of businessdoelstellingen van jouw bedrijf. Alleen zo kunnen we ook monitoren en meten welke impact social media hebben in je marketingmix.

Als contentmarketingbureau mag je ons ook gerust als social media bureau inzetten. De klassiekere platforms - Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Youtube – maar ook de (relatieve) nieuwkomers als Snapchat en TikTok - kennen geen geheimen voor ons. We weten welke social content werkt voor jouw publieksgroepen en hoe je die het beste inzet en/of promoot.

Vanuit ons kantoor op de TripleO Campus, de creatieve hotspot van Breda, zorgen we ervoor dat onze kennis altijd actueel is. De ontwikkelingen gaan immers razendsnel. Van het maken van jouw social posts tot de interactie met jouw volgers: je kunt jouw social media management met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Meer hierover

We delen onze kennis en visie op het contentmarketing-vak graag met je. En schrijven dan ook regelmatig over (geslaagde voorbeelden van) social media, social media management, nieuwe online trends en nog veel meer.